Киноработилница «В няколко кадъра» е 7-дневен безплатен практически курс за тинейджъри, воден от утвърдени млади професионалисти, по време на който ще преминете през интензивно обучение, за да опознаете основните етапи на филмовото творчество и да създадете своите първи късометражни филми. Опитността, придобита в курса, ще ви даде компетенции, самочувствие и преднина при желание да продължите професионалното си образование в страната и чужбина.

ПРОГРАМА:

Първи етап

>> 27 април – 10 юни 2018 г. – изпращане на мотивационни писма/видеа, на базата на които ще изберем до 30 участника.

Втори етап

>> 7 юли – 13 юли 2018 г. – разпределяне в екипи, провеждане на 7-дневния интензивния курс и заснемане между 3-5 късометражни филма, прожекция и награждаване на най-добрия филм, раздаване на сертификати и малки подаръци за всички.

Разпращане на отличения филм на младежки и късометражни фестивали по света, както и на тематични форуми и покази, осигурени от партньорите ни от фестивала «Festival du cinema Bulgare“ в Париж и „Джобен Фестивал“ в София.

Побързайте 🙂 До 10 юни ни изпратете на office@semperiafilms.com мотивиращо видео или писмо с отговор на въпроса каква е мотивацията ви, какви са причините ви за участие, с какво ви привлича киното, дали вече сте си избрали професия в киното и как смятате, че курсът ще ви бъде полезен.

Следете събитието ни във фейсбук за повече информация и новини!

Финансирано от Столична Програма Култура