Въпреки предизвикателното име на шоу-ревюто, едва ли гостите на „Пламена Стил“ имаше как да бъдат подготвени за всичко, което видяха по време на гала представянето на новата колекция на компанията на 27 септември 2018г. в столичната зала Rainbow Plaza.

Съвсем стандартно, ревюто започна с няколко уводни думи на водещия, в чието лице публиката моментално разпозна популярния ТВ водещ Павел Владимиров. Последва неочакван старт – сцената се нажежи до горещо от пламъка на Иван Ценков от групата за огнено и светлинно шоу „Палячи“. 

Ритъм и динамика – двете основни линии, по които се движеше шоуто, запазиха своето господство и в този момент. Веднага след момчето с огън в ръцете, пред публиката се построи нова сцена, този път с участието на актьорите, перфектно подбрани от кастинг режисьора на Semperia Films. Те пресъздадоха строителна площадка и всеки, присъстващ на нея,  беше облечен в строителни униформи на „Пламена Стил“ – такива, които държат прохладно, задържат топлината и предпазват от намокряне.

След работещите на терен в сцената се включиха и модели, които представиха костюми за специалисти по интериорни проблеми и техните решения. А униформите им от „Пламена Стил“ са създадени да носят удобство и да защитават, и то в разнообразни цветови гами.

Тук тонусът на публиката се повиши рязко, когато група от моделите – актьори започнаха танц на вечно популярното парче „Who let the dogs out“ – и то, въоръжени с бормашини, ролетки, триони или друг тип инструменти.

Следващата сцена беше въведена отново динамично, изцяло в стила на шоуто до момента – чухме  звук от късо съединение, един от работниците падна, ранен от токов удар. Да го спасят пристигнаха екип на спешна помощ, облечени в униформи за медици, предлагани от лидерите на пазара – „Пламена Стил“. Съчетанието между спасяване на пострадалия и модно дефиле се получи успешно, а сцената завърши с леко намигване от страна на водещия  – че всеки проблем може да се реши, ако имаме по един ангел – спасител.

Именно с този анонс на сцената беше представен следващият от коронните номера на вечерта: въздушна акробатика на обръч от артиста Леонсия Докузова. Омайваща магия – само  така може да се опише усещането, което предаде фината дама, танцуваща със своя обръч почти до самия таван на залата.

Още в края на въздушния танц, сцената започва да се пълни с артисти от Semperia Films, които плавно пренесоха публиката към следващия епизод на незабравимото ревю. От звуците на прелитащи самолети и съобщението на водещия осъзнахме, че се намираме на летище и се насладихме на дефилето с бизнес костюми, униформи на летищни работници, служители по сигурността, както и актьори с костюми на стюардеси и пилоти – всички, изработени от „Пламена Стил“.

Краят на тази сцена се преля с началото на поредното шоу – този път светлинно – на артиста от „Палячи“. В приглушената светлина, с уникален музикален фон, Иван Цеков пренесе публиката в едно паралелно пространство на красива плетеница от сливащи се светлини.

След този артистичен скок за възприятията, гостите на „Пламена Стил“ мислено се завърнаха в залата само, за да бъдат отведени в нова сцена – пътниците от летището вече са настанени в хотел. Тази промяна на обстановката помогна на участниците в ревюто да демонстрират униформи за служители в пространства за настаняване и почивка – пиколо, рецепционистка и други. И тук дефилето не беше единственият фокус – артистът Коле Китанов, облечен в костюм на пиколо, ни омая с уникални умения за жонглиране с топчета. Оригиналното представяне на удобството и практичността на облеклата на Пламена Стил не свърши и до тук –  Леонсиа Дозукова изпълни още един акробатичен номер, този път на висящо от тавана въже, облечена в униформа на хотелска камериерка.

Последва видимо логичен преход между бизнес обстановката и следващия артистичен номер – Антонио Танов изпълни единствения по рода си, танцът на Краля – лунната походка. Нещо, на което много пъти сме били свидетели – след изпълнението на Майкъл Джексън, на сцената нахлуха тълпа почитателки, чиито опити да прегръщат и целуват звездата бяха осуетени от охранител – разбира се, облечен в униформа на „Пламена Стил“.

След един бърз кан-кан танц на фенките – който вече не учудва никого, защото ревюто до този момент е доказало своята абсолютна необикновеност! – водещият Павел Владимиров си спомни, че е поканен на фирмено парти и…. рязко се озовахме там – всички артисти бяха облечени в официални вечерни тоалети, дело на „Пламена Стил“ и си приказваха тихо с чаша в ръка. На фон тихо зазвуча музиката от „Наздравицата“, част от „Травиата“ на Джузепе Верди, което сякаш беше сигнал за двама оперни певци, отново осигурени от Semperia Films – Венера Мелеки и Богомил Спиров – да изпеят като дует тази част от класическата опера.

След незабравимото изпълнение на двамата оперни певци, отново се завърнахме в атмосферата на бизнес събирането и с едно последно дефиле актьорите показват две неща – красивите тоалети на „Пламена Стил“, създадени за различни специални поводи и своите танцови умения – всеки завърши с кратко солово изпълнение, изпълнено с усмивка и усещане за истински купон.

Разбира се, в края на тази необикновена вечер, водещият покани на сцената главните „виновници“ за случилото се – екипът на „Пламена Стил“, които заслужено за аплодирани от гостите им. Още една огромна порция, не по-малко заслужени, ръкопляскания отидоха и при всичките артисти и изпълнители, превърнали едно стандартно ревю в шоу от голяма величина!

За нас, организаторите от Semperia Films също беше късмет, чест и изключително удоволствие да работим с:

·         Павел Владимиров, водещ;
· Иван Ценков, модел и артист от огнено и светлинно шоу „Палячи“;
·         Леонсиа Дозукова, акробат;
·         Венера Мелеки и Богомил Спиров, оперни певци;
·         Коле Китанов, артист и илюзионист;
·         Актьорите: Антонио Танов, Васил Дипчиков, Лили Сучева, Магдалена Славчева, Мехмед Билял, Слави Владимиров, Стоян Цветков, Яцек Янков.