Вярваме в смелите мечти!

 • В СЕМПЕРИЯ ФИЛМС създаваме филми и видео реклами от концепцията до постпродукцията. Компанията е създадена от мечтатели, които обичат да разказват вдъхновяващи истории и да забавляват света чрез красотата на визуалното изкуство – режисьорът Катерина Борисова и продуцентът Елени Декидис. Екипът и партньорите ни са награждавани професионалисти,
 • осъществили многобройни успешни проекти. Нашата сила е въображението, а отговорността към индивидуалните нужди на клиентите ни – наш приоритет. Работим с удоволствие, общуваме с лекота, обичаме предизвикателствата и се стремим постоянно да надграждаме себе си. Компанията ни е член на международния бизнес клуб BNI.

Портфолио

Catro - Bulgaria

С това видео ще ви потопим в историята на КАТРО в България. Ще се докоснете до техните таланти, мисия и екипна синергия!

Клиент: Catro Bulgaria

Продуцент: Семперия Филмс

Изпълнителен продуцент: Елени Декидис

Сценарист-Режисьор: Катерина Борисова

Оператор: Георги Маринов

Асистент Оператор: Георги Иванов

Звук на терен: Иво Игнатов

Сценограф: Елена Мишева

Грим: Грета Великова

2D ефекти: Цвети Димитрова

 

Научете повече >

За насСемперия Филмс ООД е основана в София през 2016г. от режисьора Катерина Борисова и продуцента Елени Декидис. Преди да предприемем важната стъпка за създаване на своя компания, сме имали възможност да работим заедно върху различни късометражни филми, музикални видеа и събития, както и в партньорство с уважавани агенции и други млади таланти. Част от тях привлякохме в своя екип, а с друга изградихме чудесни партньорски отношения. Тук може да научите повече за част от екипа ни.

МИСИЯ

Мисията ни е "Семперия Филмс" да се превърне в истинско царство на въображението, което подкрепя смелите мечти и филмови проекти и да разказваме вдъхновявщи истории, които развиват духа, красотата и добротата в хората по целия свят. Основана от жени фокус на компанията ни са жените творци и женската тематика.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС

- Помагаме там, където въображението е от значение

- Работим с удоволствие, общуваме с лекота

- Индивидуален подход: откриваме точното решение за нуждите на клиента в серия от лични срещи

- Голяма партньорска мрежа, която ще съдейства за спецификите на вашия проект и разпространението му

- Максимално качество

- Гъвкави условия

КОНТАКТИ

Имате идеи за вдъхновяващ проект? Имате нужда от имидж видео или филм за вашето кариерно развитие? Или имате въпроси относно услугите ни. Ще се радваме да поговорим с вас за вашите нужди и да се срещнем, за да разберем как можем да помогнем. Чувствайте се свободни да се свържете с нас.

office@semperiafilms.com  За общи въпроси, запитвания и заявки за снимки, CV-та за работа и стаж

katerina@semperiafilms.com   Въпроси, свързани с креативната страна на вашия проект и бизнес срещи

тел. +359 888 856 376 • Катерина Борисова

  Катерина Борисова

  Филмов режисьор / Креативен директор

  Катерина Борисова

  Катерина Борисова

  Филмов режисьор / Креативен директор

  Катерина Борисова е филмов режисьор с международни награди и основател на "Семперия Филмс". Завършва две специалности - "Филмова и ТВ режисура" в НАТФИЗ и "Културология" в СУ "Климент Охридски". Има дългогодишен опит в сферата на аудиовизията. Работи в различни филмови, телевизионни и видео продукции като режисьор, сценарист, организатор. Започва своята кариера на 18 години като сценарист в женско предаване по БНТ. Работи като мениджър проекти към продуцентска къща. По-късно, увлечена от гейм индустрията, се присъединява в екипа на водещата компания за мобилни игри Геймлофт – отново работейки по наратива. От 2011 г. става и един от водещите автори в Списание 8, където участва в създаването на обществени и благотворителни кампании, както и в успешната реализация на документалния филм "Човек на вярата". Катерина инициира и провежда серия образователни семинари с тинейджъри „Киноработилница в няколко кадъра“, която Семперия Филмс възобновява от тази година. През 2017 получава награда за най-добър български филм на международния фестивал „New Wave“ и режисьорска награда от фестивала "North Carolina Film Awards".

  профил в imdb

УслугиНие изработваме аудио-визуални произведения от концепцията до постпродукцията в съответствие с индивидуалните нужди на клиентите си. Насладете се на високо качество при гъвкав бюджет!

Нашите клиенти могат да се възползват от специални преференциални цени при поръчка на видео или филм за специално събитие (празници, годишнини и лични поводи).

Екипът на СЕМПЕРИЯ ФИЛМС има опит с всички фази на аудио-визуалния процес и можем както да продуцираме цялостен проект, така и  да осигурим ключови фигури за осъществяване на определен етап.

СВЪРЖЕТЕ С НАС, ако имате въпроси и идеи, които искате да реализирате. Ще се радваме да бъдем полезни във връзка с вашия проект, цели и визия.Презентираме "Убежището" на KVIFF - Eastern Promises

Презентираме "Убежището" на KVIFF - Eastern Promises

Днес протичат пичинг сесиите на проекти в развитие пред най-големите представители на кино индустрията в Европа по време на фестивала Карлови Вари. Проектът ни "Убежище" влиза в надпревара за награда от 10 000 евро, продуцентски тренинг и още.

2020-07-07


Още новини

Партньори

Директо
Милениум Консулт
Knowbox
4elements
Audiogenetik
ДаркУайтВижън
Ител
Мач Фрейм Студио
Списание 8
Филм Фиксърс България
Инвижън Филм Студио
Mate Advertising

Клиенти

Надежда за малките
Шахира
Студио Модерна България
Едланта
Пламена Стил
Земята на розите
Кредитланд
Моите Пари
Примо Плюс
Интерлийз
ABC-Co
BNI Pro
Cartoon Network Bulgaria
Greta Grim
I Cat Rescue
Un Viaje
Забравената България
Кан Академия
Кралиците на Ориента
Образование без раници
Чигот
Google map