Портфолио
Надежда за малките

Реклама за фондация

Клиент: Надежда за малките

Концепция и режисура: Катерина Борисова

Продуцент: Елени Декидис

Оператор: Георги Маринов

Асистент Оператор: Стефан Врачев

Монтаж и цветни корекции: Катерина Борисова