Надежда за малките

Клиент: Надежда за малките

Продуцент: Семперия Филмс

Концепция и режисура: Катерина Борисова

Изпълн. продуцент: Елени Декидис

Оператор: Георги Маринов

Асистент Оператор: Стефан Врачев

Монтаж и цветни корекции: Катерина Борисова