Фестивалът Terra Nomadica е мястото, където пътуващите души се срещат, за да създадат заедно нови усещания, чрез откриването на музика, лекции, движение и различни творчески работилници.

Тазгодишната идея на организаторите е да покажат през музиката и изкуството, че магията съществува във всеки един от нас. Освен три дни, изпълнени с богата музикална програма, включваща артисти от българската и европейска сцена (част от тях са Dj Diass, Vataff Project, Jugurtha (Франция), Dj Dharba, Man of No EgО, Mila Robert, Lenaki и DJ Lexi Fleurs) ще има и още много други музикални изненади, които да свържат с корените и земята, всички дошли на фестивала. Музиката, която сама по себе си е достатъчна причина човек да изживее пресътворяване, е само началната точка на събитието Terra Nomadica .

Очаквайте най-различни уъркшопи и случвания. Циркови артисти с огън, таро четения, типита за огнени ритуали, трaйбъл танцьори, инсталации в стил бърнинг мен, йога часове през деня, медитации, литературен кръг воден от Теодора Тотева и театрални участия на дневната сцена. Всичко това под открито небе, в красивите западните склонове на Верила, в подножието на връх Дебелец.

Повче информация за фестивала може да намерите на страницата на Терра Номадика :

https://www.facebook.com/events/289708734908178/

 А билети може да закупите от Евентим :

https://goo.gl/AK3snh