Видео реклама

В „Семперия Филмс“ може да разчитате на нашия екип за създаването на тв спотове и видео реклама, представяща бизнеса ви както на търговски изложения, така и в онлайн пространството (ютуб, уеб сайт и социалните мрежи).

Подходът към проектите ни е изключително индивидуален, защото е свързан с творческа работа и спецификата на всеки отделен клиент.

Изберете насоката, която отговаря в най-пълна степен на вашите бизнес и творчески нужди и ние ще ви поканим на среща, за да обсъдим възможностите за разработване на подходяща видео реклама.

Бизнес насоченост

Творчески проекти и личен бранд

Социална насоченост

Други щури идеи

Радваме се да помогнем с качествено видео присъствие и оригинален сторителинг на всеки наш клиент.

Бизнес ползите от корпоративно видео

Видеото е най-добрият начин да бъдете разбрани правилно. Чрез него премахвате риска от интерпретации и показвате точно какво имате предвид вие.

Видеото дава възможност за използване на инфографики, картини и звуци, които създават ясен образ на вашите ценности и разбирания и спомага за изграждането на вашия имидж бързо, точно и ефективно.

Видеото поражда емоции и свързва по уникален начин вашите клиенти и продукти. 83% от бизнесите споделят добра възвръщаемост от създаването на корпоративно видео или имиджов филм.

Видео на началната страница на уеб сайта позволява да задържите посетителите по-дълго време, а колкото повече време прекарват там, толкова повече расте и доверието към вас и увеличава вероятността той да се появи на първа страница на гугъл с 53%.

Свържете се с нас

office@semperiafilms.com

За общи въпроси, запитвания и заявки за снимки, CV-та за работа и стаж

katerina@semperiafilms.com

Въпроси, свързани с креативната страна на вашия проект и бизнес срещи

+359 888 856 376